Grafische Vormgeving

Gevestigd in Amsterdam, met passie werken wij aan de visuele uitstraling van uw bedrijf.

Logo | Visitekaartje | Brochure | Flyer | Sticker | Banner | Gevelreclame

Als bedrijf of organisatie is het streven een zo goed mogelijke indruk maken bij de doelgroep. U wilt een beeld uitdragen dat past bij het imago. Dat doet u met een sprekend logo en huisstijl. Dát is het gezicht van uw bedrijf, waarmee u zich kunt onderscheiden en uw identiteit uitstraalt.

Als bedrijf of organisatie is netwerken een belangrijk onderdeel. Mensen willen met u in contact komen, dit doet u mede door het overhandigen van een visitekaartje. Zakelijke uitstraling met alle informatie over u en / of uw bedrijf. Kortom Onmisbaar!

Als bedrijf of organisatie wilt u laten zien wat u de markt kunt bieden. Naast uw website kan dat d.m.v. flyers en als u uitgebreider wilt uitweiden over uw diensten / productie kiest u voor brochures en folders.

Wij bieden u creatieve en technische opmaak voor al uw documenten. Denk aan Boeken, tijdschriften, catalogus, brochurens en internetpublicaties. Het verwerken van huisstijlen, icons, grafieken, rasterafbeeldingen behoord tot onze kunde.

Onze studio beschikt over de meest recente DTP-software van o.a. Adobe.
– InDesign
– Pagemaker
– Illustrator
– Photoshop
– Acrobat
– Microsoft word
– Open office

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op

Heeft u een fysieke winkel dan wilt u graag opvallen bij het winkelend publiek. Reclameborden of gevel reclame is hier uitermate geschikt voor. Staat u regelmatige op een beurs of geeft u presentaties, dan is een banner een informatieve en visuele toevoeging om uw product of dienst zichtbaarder te maken

Hier zijn de prijzen voor verschillende door ons geleverde grafische vormgeving:

Visitekaartjes v.a. € 49,-
Stickers v.a. € 49,-
Flyers v.a. € 99,-
Brochures v,a, € 199,-
Banners v.a. € 99,-
Reclame Borden v.a. € 99,-
Logo’s v.a. € 249,-

Voor een prijs op maat neem vrijblijvend contact met ons op.
Prijzen zijn excl. BTW

Klik hier voor drukwerk prijzen