Corporate Fotografie Amsterdam

Bedrijfsruimte | kantoorpand | Ondernemers | Medewerkers
Corporate fotografie Amsterdam

Algemeen

Uw voorkomen is van essentieel belang. Daarom werken wij met zorg aan de visuele uitstraling van uw bedrijf, product, event of webwinkel.
Zie hieronder een greep uit ons portfolio.

Corporate Fotografie Amsterdam

Laat zien wat u in huis hebt doormiddel van fotografie, zoek verbinding met uw klanten. Door uw bedrijf professioneel vast te leggen in een visueel product kunt u dit op uw website zichtbaar maken. Naast uw website is social media haast niet meer weg te denken in uw marketing. Ook deze foto’s kunt u inzetten voor uw social kanalen.

Voor meer info neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij bieden ook mogelijkheden voor Corporate Bedrijfsvideo’s.

FAQ

Om uw klant een goed beeld te geven van uw product is het van essentieel belang om goede, onderscheidende foto’s te laten maken. Hierdoor kunt u uw product op de beste manier presenteren in de markt.

Wij onderzoeken het gevoel van uw bedrijf en vertalen in een visueel beeld. Warmte, kleur, compositie en (huis)stijl zijn hierin belangrijke onderdelen.

Door Creative Design, onze specialiteit is opvallen binnen uw branche. Creative content zal sneller worden onthouden bij uw doelgroep.

Zeker, als ondernemer kan je bijna niet meer zonder social media. Instagram, TikTok en Facebook zijn zeer invloedrijke platvormen waar uw doelgroep zich in bevind. Elk platvorm hanteert zijn eigen formaten waarbij het van belang is dat uw product er op elk platform en tool er goed uitziet. Denk aan Reels en Stories, maar ook aan portret posts.

Ja zeker, wij werken met verschillende pakket. Zoals webshop pakketten, social media pakketten, foto en videopakketten. Wij werken graag met maatwerk, neem contact op voor het pakket wat het beste bij u past.

De bedrijfsfoto’s zorgen voor een professionele uitstraling, waardoor uw bedrijf meer vertrouwt voelt. Daarom adviseren wij altijd om  uw product van z’n beste kant te laten zien! Uiteindelijk verdient uw de kosten weer terug door de verkoop van het product.

Absolute, onze kracht ligt bij totaal aanbod en daar hoort ook videografie bij. Denk aan Drone video’s, bedrijfvideo’s, muziekvideo’s, event video’s en social video’s.

Prijzen Corporate Fotografie

Uur prijs € 99,-
Dagdeel € 399,-
Dagprijs € 749,-

Drone fotogrаfie v.a. € 149,- per uur

Neem contact op voor een prijs op maat.

Prijzen zijn excl. reiskosten en BTW