Event Fotografie Amsterdam

Festivals | Discotheken | Prive-Feesten | Bruiloften | Jubileums | Verjaardagen
Event fotografie Amsterdam en omstreken

Algemeen

Wat is er mooier dan terug te kunnen kijken op een prachtig event. Met onze Creative Designs voorzien we uw event van een professionele en sfeervolle fotocollage. Deze collage wordt ge-edit en digitaal aan u geleverd. Deze collage is multi-inzetbaar, denk aan uw website en social media kanalen, maar ook op flyers, brochures, enz. Ook zijn er mogelijkheden voor hardcopies, zoals canvasboeken, magazinesflyers, posters en meer. 

Met een fotocollage of event video kunt u laten zien wat u in huis hebt.

Zie hieronder een greep uit ons portfolio.

Sport Event Fotografie Amsterdam

Zie hier voor aftermovies.

Music Event Fotografie Amsterdam

Zie hier voor aftermovies.

FAQ

Om uw klant een goed beeld te geven van uw Event is het van essentieel belang om goede, onderscheidende foto’s te laten maken. Hierdoor kunt u uw Event op uw website of social media kanalen op de beste manier presenteren in de markt.

Wij onderzoeken het gevoel van uw Event en vertalen in een visueel beeld. Warmte, kleur, compositie en (huis)stijl zijn hierin belangrijke onderdelen.

Zeker, als ondernemer kan je bijna niet meer zonder social media. InstagramTikTok en Facebook zijn zeer invloedrijke platvormen waar uw doelgroep zich in bevind. Elk platvorm hanteert zijn eigen formaten waarbij het van belang is dat uw product er op elk platform en tool er goed uitziet. Denk aan Reels en Stories, maar ook aan portret posts.

Ja zeker, wij werken met verschillende pakket. Zoals webshop pakketten, social media pakketten, foto en videopakketten. Wij werken graag met maatwerk, neem contact op voor het pakket wat het beste bij u past.

De Event foto’s zorgen voor meer aandacht, dit kan zorgen voor meer verkoop tickets. Daarom adviseren wij altijd om  uw product van z’n beste kant te laten zien! Uiteindelijk verdient uw de kosten weer terug door de verkoop van uw tickets.

Absolute, onze kracht ligt bij totaal aanbod en daar hoort ook videografie bij. Denk aan Drone video’s, bedrijfvideo’s, muziekvideo’s, event video’s en social video’s.

Wij hebben een samenwerking met ‘The Moment’ een All Inclusive bedrijf op het gebied van events. Bruiloften, Bedrijfsfeesten, jubileums, privé feesten in binnen en buitenland. Kijk hier voor meer info!

Prijzen Event Fotografie

Uur prijs € 99,-
Dagdeel € 399,-
Dagprijs € 749,-

Drone fotogrаfie v.a. € 149,- per uur.

*Er worden geen rauwe beelden geleverd bij de oplevering.

Prijzen zijn excl. reiskosten en BTW