Websites Amsterdam

Digitaal visitekaartje | Statische- | Dynamische- | Interactieve sites.
Websites Amsterdam en omstreken.

Algemeen

Als bedrijf of organisatie is het streven een zo goed mogelijke indruk maken bij de doelgroep. U wilt een beeld uitdragen dat past bij het imago. Naast uw logo en huisstijl, doet u dat met een sprekende website of webshop. Ons web design zorgt ervoor dat uw huisstijl door straalt in uw website. 
Het gezicht van uw bedrijf, waarmee u zich kunt onderscheiden en uw identiteit uitstraalt.

We werken met 3 basissen. 
– Statische website
– Dynamische website
– Interactive website

Het is afhankelijk van uw bedrijf/ product welke basis het beste past. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Portfolio Websites Amsterdam

FAQ

Om uw klant een goed beeld te geven van uw product is het van essentieel belang om een goede, onderscheidende website te laten maken. Hierdoor kunt u uw product op de beste manier professioneel presenteren in de markt.

Wij onderzoeken het gevoel van uw bedrijf/ product en vertalen het in een visueel beeld. Warmte, kleur, compositie en (huis)stijl zijn hierin belangrijke onderdelen. De balans tussen Text, foto en video is zeer belangrijk om een goede UX (users experience) te creëren.

Door Creative Design, onze specialiteit is opvallen binnen uw branche. Creative content zal sneller worden onthouden bij uw doelgroep.

Zeker, als ondernemer kan je bijna niet meer zonder social media. Instagram, TikTok en Facebook zijn zeer invloedrijke platvormen waar uw doelgroep zich in bevind. Op uw website kunnen we koppelingen maken waarbij uw website en Socials met elkaar samenwerken. 

Ja zeker, naaste de bouw van uw website is de onderhoud minstens net zo belangrijk. Bekijk hier de mogelijkheden voor de onderhoud van uw website.

Uw website zorgt voor verkoop, als iets er mooi uit ziet zal het eerder gekocht worden. Daarom adviseren wij altijd om uw bedrijf/ product van z’n beste kant te laten zien! Uiteindelijk verdient uw de kosten weer terug door de verkoop van het product.

Absolute, we hebben meerdere add-ons waaronder webshops. Kijk hier voor de mogelijkheden op het gebied van webshops.

SEO is een specialisme die er voor zorgt dat uw website goed vindbaar is op Google. Bekijk hier de mogelijkheden voor SEO

Prijzen Websites Amsterdam

Statische website v.a. € 999,-
Dynamische website v.a. € 1299,-
Interactieve website v.a. € 1499,-

Voor een prijs op maat neem vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen zijn excl. BTW