Corporate Video´s Amsterdam

Bedrijfsvideo’s | Productvideo’s | TV-Reclame | Voice-over
Corporate Video´s in Amsterdam en omstreken.

Algemeen

Wij richt zich ons op verschillende soorten corporate video’s.
Of u nu op zoek bent naar een promotievideo voor uw bedrijf, een nieuw product of tv reclame, Henna’s art kunt u hierin voorzien.

Ook Reels voor social platvormen worden steeds belangrijker in marketingstrategieën, bedrijven weten inmiddels de kracht van platvormen als Instagram, TikTok en Facebook. 

Henna’s Art heeft een team van professionals die al jaren actief zijn binnen de branche. Voor onze Creative Designs maken gebruik van hoge kwaliteit apparatuur: HD / 4k camera’s, drones en diverse vormen van belichting. Naast video zijn er mogelijkheden voor voice-overs! In onze audio studio kunnen wij opnames, edits, mix en master werkzaamheden uitvoeren.

Neem vrijblijvend contact op voor een product dat past bij uw wens.

Zie hieronder een greep uit ons portfolio.

Corporate Video´s Amsterdam

Reels, Shorts en Stories

FAQ

Met een bedrijfsvideo kunt u uw klanten/ potentiele klanten laten zien wat u in huis heeft.

Wij onderzoeken het gevoel van uw onderneming en vertalen in een visueel beeld. Warmte, kleur, compositie en (huis)stijl zijn hierin belangrijke onderdelen. Op voorhand wordt er in een persoonlijk gesprek gesproken over een concept op maat.

Absolute, elk bedrijf heeft een product of producten en die wil je laten opvallen in de markt. Daar zijn verschillende manier voor. Denk aan Product foto’s en product video’s. Ook zijn de Social packs zeer interessant voor uw marketingcampagnes. 

Zeker, als musicus kan je bijna niet zonder social media. Instagram, TikTok en Facebook zijn zeer invloedrijke platvormen waar uw doelgroep zich in bevind. Elk platvorm hanteert zijn eigen formaten waarbij het van belang is dat uw video er op elk platform en tool goed uitziet. Denk aan Reels en Stories, maar ook aan raster posts.

De bedrijfsvideo zorgt voor meer aandacht, en kan worden ingezet voor marketing doeleinde. Met een juiste marketingstrategie kunt u nieuwe klanten werven.  Uiteindelijk verdient uw de kosten weer terug door het binnen halen van nieuwe klanten.

Uiteraard bieden wij drone foto en videografie. Dit is mooi in combinatie met een bedrijfsvideo, productvideo, eventvideo en muziek video. Maar werk ook goed als homepage op uw website of webshop. Voor meer info contact ons.

Absolute, onze kracht ligt bij totaal aanbod en daar hoort ook Fotografie bij. Denk aan Drone foto’sbedrijfsfotografieevent foto’s en social foto’s.

Prijzen Corporate Video´s Amsterdam

Bedrijfsvideo´s
v.a. € 749,- 
Reserveer uw plek hier.

Extra Reels, Shorts en Stories.
v.a. € 99,-

Neem contact op voor een prijs op maat.

Prijzen zijn excl. reiskosten en BTW