Polo's Bedrukken en Borduren

Polo’s Bedrukken en Borduren.

Algemeen

Als bedrijf of organisatie is het streven een zo goed mogelijke indruk maken bij de doelgroep. Uw eigen klediոg (Logo / kenmerk van uw bedrijf) speelt hier een belangrijke rol in. Herkenbaarheid straalt vertrouwen uit en vertrouwen zorgt voor langer termijn klandizie. Het is ook mogelijk om via ons je eigen kledinglijn te starten. Wij hebben ervaring met de professionele uitstraling van een kleding brand. Ben je artiest of influenceer en wil je merchandise van je brand door laten vloeien en een kleding product? Bekijken de mogelijkheden hieronder.

Polo's

Materiaal: 35% Katoen / 65% Polyester
Gewicht: 210 Gram
Was: 40 Graden
Krimp: Max 1%
Kwaliteit: Goed

FAQ - Polo's Bedrukken en Borduren

Om uw klant een goed beeld te geven van uw product is het van belang dat uw voorkomen er professioneel uitziet. Met bedrijfskleding bent u herkenbaar en draagt u een vertrouwd gevoel uit. Hierdoor kunt u uw product op de beste manier presenteren in de markt.

Voor het bedrukken en borduren van kledingen hebben we een vector bestand nodig. Dit om de kwaliteit te waarborgen. Als u geen vector bestand hebt van uw logo/ ontwerp kunnen wij u hierbij helpen. Wij hebben DTP-ers in ons team die uw logo kunnen omzetten naar een druk-baar bestand. 

Er zijn verschillende druktechnieken mogelijk. De 2 basis technieken die wij gebruiken is zeefdruk en borduren. Bent u opzoek naar een andere druktechniek neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wij werken met zorg aan uw producten, daarom hanteren wij een levering van 10 werkdagen, mocht u sneller geleverd willen hebben neem dan contact met ons op zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Bij een order van 100 shirt is het mogelijk om een sample te bestellen. Bij orders onder de 100 kunnen we helaas geen samples leveren.

Ja zeker, er zijn mogelijkheden tot pakketten. Een combinatie van T-shirts, Polo’s, Hoodies en Jassen behoort tot de opties. Contact ons met uw wens voor een prijs op maat.

Nee, om de kwaliteit van ons product te waarborgen werken we alleen met bedrukking op onze eigen kleding. Zoekt een een specifiek kleding stuk die niet op onze website staat vermeld, neem dan contact met ons op.

Prijzen Polo's Bedrukken en Borduren

Zie hier voor prijzenlijst klediոg.

Bij ons kan je ook voor kleine oplage terecht.
Minimale afname per kleding product is 10 st. (verschillende kleuren, maten en opdruk is mogelijk).

Voor een prijs op maat of vragen over andere kleding stukken, neem vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor ontwerp prijzen.