Social Fotografie Amsterdam​

Portret Foto’s | Profiel Foto’s | Reels | Stories | Raster Designs
Social fotografie Amsterdam

Algemeen

Uw voorkomen is van essentieel belang. Social Media is een goede tool om uw doelgroep aan te spreken. Profiel foto’s, Portret foto’s, Reels en Stories zijn de basis van uw actieviteiten op o.a. Instagram, Tiktok en Facebook, daarom werken wij met zorg aan de visuele uitstraling van uw bedrijf, product, event of webwinkel.
Zie hieronder een greep uit ons portfolio.

Social Fotografie Amsterdam

Social media is hedendaags niet meer weg te denken. Ook zakelijk is dit 1 van de meest invloedrijke tools om je doelgroep te bereiken. Professionele content kan onderscheidend werken in uw marketingstrategie. Wij nemen graag dingen uit handen zodat u zich kan richten op uw bedrijf.

Voor meer info neem vrijblijvend contact met ons op.

Naast Social fotografie doen wij ook Social Videografie, klik hier voor meer info.

FAQ

Om uw klant een goed beeld te geven van uw persoon en/ of character is het van essentieel belang om goede, onderscheidende foto’s te laten maken. Hiermee onderscheid je je dagelijkse content van de professionele content, met als doel hoogtepunten te creëren.

Wij leveren verschillende formaten aan die compatible zijn met Instagram, Tiktok en Facebook, als je specifieke wensen hebt kan je dit voorafgaande aangeven bij je aanvraag.

Ja zeker, wij werken met verschillende pakket. Zowel  social media pakketten voor foto’s, video’s en een combinatie hiervan. Wij werken graag met maatwerk, neem contact op voor het pakket wat het beste bij u past.

Zeker, als ondernemer kan je bijna niet meer zonder social media. InstagramTikTok en Facebook zijn zeer invloedrijke platvormen waar uw doelgroep zich in bevind. Elk platvorm hanteert zijn eigen formaten waarbij het van belang is dat uw product er op elk platform en tool er goed uitziet. Denk aan Reels en Stories, maar ook aan portret posts.

Social Fotografie zorgt voor een professionele uitstraling, als iets er mooi uit ziet er meer interesse voor zijn. Daarom adviseren wij altijd om uw kanaal van z’n beste kant te laten zien!

Absolute, onze kracht ligt bij totaal aanbod en daar hoort ook videografie bij. Denk aan Drone video’s, bedrijfvideo’s, muziekvideo’s, event video’s en social video’s.

Er zijn ook mogelijkheden voor een combinatie van Social foto’s en video in 1 shoot. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijzen Social Fotografie

Afhankelijk van het soort shoot zijn hier richtprijzen in pakketvorm

Social media pakket 1
4 keer per jaar een fotoshoot
€ 499,- per kwartaal
of
€ 1899,- per jaar

Social media pakket 2
12 keer per jaar een fotoshoot
€ 449,- per maand
of
€ 3999,- per jaar 

Voor prijzen Social Videografie klik hier

Neem contact op voor een prijs op maat.

Prijzen zijn excl. reiskosten en BTW