Event Video's Amsterdam

Optredens | Festivals | Bruiloften | Bedrijfsfeesten | Prive-Feesten | Jubileums
Event Video’s Amsterdam en omstreken.

Algemeen

Henna’s Art richt zich op verschillende soorten videografie.
Of u nu op zoek bent naar een  video voor uw event, bruiloft, privé-feest of andere belangrijke gebeurtenis waar u later nog eens van wilt genieten. Wij nemen dit graag voor u uithanden!

Henna’s Art heeft een team van professionals die al jaren actief zijn binnen de branche. Voor onze Creative Designs maken gebruik van hoge kwaliteit apparatuur: 4k / 8k camera’s, drones en diverse vormen van belichting.

Neem vrijblijvend contact op voor een video die past bij uw wens.

Event Video's Amsterdam

Music Event Video's Amsterdam

Sport Event Video's Amsterdam

FAQ

Om uw klant/ gast een goed beeld te geven van uw event is het van essentieel belang om goede, onderscheidende video’s te laten maken. Hierdoor kunt u uw op de beste manier terug kijken op uw event.

Wij onderzoeken het gevoel van uw Event en vertalen in een visueel beeld. Warmte, kleur, compositie en (huis)stijl zijn hierin belangrijke onderdelen.

Door Creative Design, onze specialiteit is opvallen binnen uw branche. Creative content zal sneller worden onthouden bij uw doelgroep.

Zeker, als ondernemer kan je bijna niet meer zonder social media. InstagramTikTok en Facebook zijn zeer invloedrijke platvormen waar uw doelgroep zich in bevind. Elk platvorm hanteert zijn eigen formaten waarbij het van belang is dat uw product er op elk platform en tool er goed uitziet. Denk aan Reels en Stories, maar ook aan portret posts.

Zodat u en uw gasten terug kunnen kijken op een onvergetelijk event! De event video zorgen voor meer aandacht, dit kan zorgen voor meer verkoop tickets. Daarom adviseren wij altijd om uw event van z’n beste kant te laten zien! Uiteindelijk verdient uw de kosten weer terug door de verkoop van uw tickets. 

Absolute, onze kracht ligt bij totaal aanbod en daar hoort ook Fotografie bij. Denk aan Drone foto’sbedrijfsfotografieevent foto’s en social foto’s.

Wij hebben een samenwerking met ‘The Moment’ een All Inclusive bedrijf op het gebied van events. Bruiloften, Bedrijfsfeesten, jubileums, privé feesten in binnen en buitenland. Kijk hier voor meer info!

Prijzen Event Video's

Event reportage vanaf € 799,- (incl. bewerking)

Neem contact op voor een prijs op maat.

Prijzen zijn excl. reiskosten en BTW