Portret Fotografie Amsterdam

Zelfportret | Dubbelportret | Groepsportret | Lifestyle | Glamour | Omgeving
Portret fotografie Amsterdam en omgeving.

Algemeen

Uw voorkomen is van essentieel belang. Of het nu gaat om u als werknemer of als ondernemer/ bedrijf. De eerste indruk geef je af met een professionele portret foto.
Naast de standaard portret foto’s bieden wij dubbel portretten, groepsportretten, Lifestyleportretten, Glamourportretten, Conceptportretten en Omgevingsportretten. De portretten kunnen worden gemaakt in de professionele fotostudio, maar ook op locatie bij u op kantoor, thuis of op een mooie buiten locatie. 

Zie hieronder een greep uit ons portfolio.

Portret Fotografie Amsterdam

Breng uw bedrijf in beeld met portretten van uw werknemers en/ of mede ondernemers op uw website of webshop. Uitstraling zegt iets over uw onderneming en zorgt voor binding met uw doelgroep. Vertrouwen, openheid en professionaliteit!

Portret fotografie ook interessant voor Artiesten, Events, Familie en geboorte (babies).

Voor meer info neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij maken ook portretvideo’s. 

Het is ook mogelijk om je gemaakte foto’s te laten afdrukken op bijvoorbeeld Canvas of plexiplas. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Portret Familie Shoot

Wij maken ook portretvideo’s. 

Het is ook mogelijk om je gemaakte foto’s te laten afdrukken op bijvoorbeeld Canvas of plexiplas. Kijk hier voor de mogelijkheden.

FAQ

Om uw klant of toekomstige werkgever een goed beeld te geven van u, kan een professionele uitstraling doorslaggevend zijn. Laat uzelf van uw beste kant zien met een Creative design van Henna’s Art.

Hierbij combineren we 2 portretten met elkaar. Bijvoorbeeld 2 kinderen, waarbij de gelijkenissen spreken in het eindproduct. Heel mooi om dit af te drukken op canvas en/ of cadeau te geven.

Hierbij wordt er een situatie uit het echte leven op een creatieve manier vast gelegd. Dit is een natuurlijk manier, waarbij er niet wordt geposeerd. Het wordt vaak gebruikt om het echte verhaal achter een persoon te delen. Denk aan: documentaire, boeken, influenceer, bloggers, vloggers en interviews.

Glamourfotografie wordt vaak gebruikt voor de fashion branche. Hierbij is hairstyling, make-up en scenes van essentieel belang om het model van z’n beste kant te laten zien. De foto’s worden vaak gebruikt voor fashionbladen, magazines, maar ook reclame posters in winkels, bushaltes en webshops.

Omgevingsportret geeft inzicht in de persoon en de omgeving van de persoon. Het is vergelijkbaar met een livestyle portret, maar dan meer zakelijk. Een werkomgeving zoals kantoor en/ of een werkomgeving voor een ondernemer is ideaal voor omgevingsportretten.

Absolute, onze kracht ligt bij totaal aanbod en daar hoort ook videografie bij. Denk aan Drone video’s, bedrijfvideo’s, muziekvideo’s, event video’s en social video’s.

Ja zeker, wij werken met verschillende pakket. Zoals fotoshoot pakketten, social media pakketten, maar ook een combinatie van foto- en videopakketten. Maatwerk is vakwerk, neem contact op voor het pakket wat het beste bij u past.

Prijzen Portret Fotografie

Zilver pakket
1 uur shoot, max. 5 foto’s inclusief bewerking.
€ 199,- (buiten locatie)
€ 249,- (kantoor, bedrijf of huis)
€ 299,- (professionele fotostudio)

Goud pakket
2 uur shoot, max. 10 foto’s inclusief bewerking.
€ 379,- (buiten locatie)
€ 479,- (kantoor, bedrijf of huis)
€ 579,- (professionele fotostudio)

Diamant pakket
4 uur shoot, max. 20 foto’s inclusief bewerking.
€ 699,- (buiten locatie)
€ 899,- (kantoor, bedrijf of huis)
€ 999,- (professionele fotostudio)

Voor bookings, neem contact op voor een prijs op maat.

Prijzen zijn excl. reiskosten en BTW