DTP Werk Amsterdam

Flyers | Brochures | Folders | Magazines | boeken |  kranten.
DTP werk Amsterdam en omstreken.

Algemeen

Wij leveren maatwerk op het gebied van DTP (Desktop Publishing). Werk in team verband is key tot succes. Naast Grafisch Vormgeven bieden wij ook services voor DTP werk. Hierbij dragen wij zorg voor de verwerking van het grafische werk. Rekening wordt gehouden met juiste afmetingen, opmaak en drukvoorschriften. Met een scherp oog en technische kennis benaderen wij uw product(en) om de professionaliteit van uw voorkomen te bewaken. 

enk aan Boeken, tijdschriften, catalogus, brochurens en internetpublicaties. Het verwerken van huisstijlen, icons, grafieken, rasterafbeeldingen behoord tot onze kunde.

Onze studio beschikt over de meest recente DTP-software van o.a. Adobe.
– InDesign
– Pagemaker
– Illustrator
– Photoshop
– Acrobat
– Microsoft word
– Open office

Voor meer informatie omtrent Grafische Vormgeving neem vrijblijvend contact met ons op

DTP werk Amsterdam​

FAQ

Verschillende documenten hebben verschillende specificatie. Wij zorgen ervoor dat uw documenten deze specificatie bevatten zodat u uw professionele uitstraling bewaakt.

Het liefst werken wij met documentatie, zodat het duidelijk is wat uw wensen zijn. Mocht uw geen documentatie bezitten kunnen wij deze voor uw maken. Wij controleren het grafische vormgeving en verwerken dit in de door u aangegeven documenten. Communicatie in teamverband is voor ons mogelijk maar geen vereiste!

Ja zeker, wij werken graag met maatwerk, neem contact op voor het pakket wat het beste bij u past.

Een grafische vormgever ontwerp designs en een DTP verwerkt deze designs in documenten zoals o.a.: brochures, folder, magazines, boeken, kranten en flyers.

Absolute, onze kracht ligt bij totaal aanbod en daar hoort ook Web Design bij. Kijk voor meer informatie omtrent video mogelijkheden hier.

Prijzen DTP werk Amsterdam

Uur prijs € 99,-
Dagdeel € 399,-
Dagprijs € 749,-

Voor meer informatie of een product op maat neem contact met ons op en vertel ons uw wensen.

Zie hier voor drukwerk prijzen

* Prijzen zijn excl. reiskosten en BTW