Logo's Amsterdam

Uitstraling | Vorm | Kleur | Image | Kenmerk
Logo’s Amsterdam en omstreken.

Algemeen

Een idee omzetten naar bedrijf brengt professionele stappen met zich mee. Om serieus genomen te worden binnen uw branche is het belangrijk om uw grafische vormgeving op orde te hebben. Een logo zorgt voor aanzien, herkenbaarheid en vertrouwen. 

Als bedrijf of organisatie is het streven een zo goed mogelijke indruk maken bij de doelgroep. U wilt een beeld uitdragen dat past bij het imago. Dat doet u met een sprekend logo en huisstijl. Dát is het gezicht van uw bedrijf, waarmee u zich kunt onderscheiden en uw identiteit uitstraalt. Zaken die van groot belang zijn om de verkoop van uw diensten en/ of services op gang te brengen en te houden. Het logo kan worden toegepast op uw Website, Bedrijfskleding en op al uw Drukwerk.

Uw voorkomen is van essentieel belang. Daarom werken wij met zorg aan de visuele uitstraling van uw bedrijf, product, event of webwinkel.

Zie hieronder een greep uit ons portfolio.

Logo's

FAQ

Een logo zorgt voor herkenbaarheid, image, vertrouwen en professionaliteit. Zaken die onmisbaar zijn in de wereld van ondernemen.

Wij onderzoeken het gevoel van uw onderneming/ product en vertalen in een visueel beeld. Warmte, kleur, vorm, compositie, imago en (huis)stijl zijn hierin belangrijke onderdelen.

Door Creative Design, onze specialiteit is opvallen binnen uw branche. Creative content zal sneller worden onthouden bij uw doelgroep.

Ja zeker, wij werken met verschillende pakket. Als startende ondernemer hebben wij pakket waarin o.a. Logo, Huisstijl en Web design de basis vormen. Kijk hier voor de mogelijkheden. Wij werken graag met maatwerk, neem contact op voor het pakket wat het beste bij u past.

Uw professionele voorkomen zorgt voor verkoop, als iets er mooi uit ziet zal het eerder gekocht worden. Daarom adviseren wij altijd om uw bedrijf/ product van z’n beste kant te laten zien! Uiteindelijk verdient uw de kosten weer terug door de verkoop van uw diensten/ services.

Naaste een logo is een huisstijl zeer belangrijk om het imago van uw onderneming/ product tot z’n recht te laten komen. Kleurcodes en vormen zijn de basis van uw huisstijl en komen terug in alles wat u uitdraagt. Denk aan website, webshop, social foto’s, social video’s, marketing producten, product foto’s, flyers, brochure, enz. Kortom naar onze visie onmisbaar!

Absolute, onze kracht ligt bij totaal aanbod en daar hoort ook Web Design bij. Kijk voor meer informatie omtrent video mogelijkheden hier.

Prijzen Logo's Amsterdam

Basis logo v.a. € 249,- 
Kenmerken v.a. € 249,-
Logo of kenmerk Animatie v.a. € 249,-

Kenmerk + Logo v.a. € 449,-
Animatie + Logo v.a. € 449,-

Logo + Kenmerk + Animatie € 649,-

Neem contact op voor een prijs op maat.

* Prijzen zijn excl. reiskosten en BTW