Muziek Video's Amsterdam

Cinematic | Performance | Thema | Lyric | Reel Pack
Muziek video’s Amsterdam en omstreken.

Algemeen

Wilt u het uiterste halen uit uw muziek, zorg voor een passende muziek video! 

Henna’s Art richt zich op verschillende soorten videoclips. Performance video’s, Lyricvideo’s, maar onze expertise ligt bij Cinematic en Thema video’s. Wij vertalen uw muziek graag in een visueel pareltje.

Met een team van professionals werken we al jaren actief binnen de branche.
Voor onze Creative Designs maken gebruik van hoge kwaliteit apparatuur: 4k/ 8k camera’s, drones en diverse vormen van belichting.

Neem vrijblijvend contact op voor een product dat past bij uw wens.

Muziek Video's Amsterdam

Reels (social promo)

FAQ

Om uw muziek een extra dimensie te geven is een videoclip een goed stap. Hiermee kunt u de woorden/ het verhaal prachtig uitbeelden. 

Wij onderzoeken het gevoel van uw muziek en vertalen het in een visueel beeld. Warmte, kleur, compositie en (huis)stijl zijn hierin belangrijke onderdelen. Op voorhand wordt er in een persoonlijk gesprek gesproken over een concept op maat.

 

Wij hebben verschillende locaties in ons bestand, als er specifieke wensen zijn contact ons voor de mogelijkheden.

Dat is mogelijk, we hebben een samenwerking met ‘The Moment’ die dit voor ons levert. Geef dit aan bij je aanvraag zodat we dat in de offerte kunnen meenemen.

In ons netwerk hebben we verschillende visagisten die we kunnen inzetten voor uw videoshoot. Geef dit aan bij uw aanvraag,

Zeker, als ondernemer kan je bijna niet meer zonder social media. InstagramTikTok en Facebook zijn zeer invloedrijke platvormen waar uw doelgroep zich in bevind. Elk platvorm hanteert zijn eigen formaten waarbij het van belang is dat uw product er op elk platform en tool er goed uitziet. Denk aan Reels en Stories, maar ook aan portret posts.

Absolute, onze kracht ligt bij totaal aanbod en daar hoort ook Fotografie bij. Denk aan Drone foto’sbedrijfsfotografieevent foto’s en social foto’s.

De muziek video zorgt voor meer aandacht, als iets er mooi uit ziet zal het eerder worden bekeken. Daarom adviseren wij altijd om uw muziek video van z’n beste kant te laten zien! Uiteindelijk verdient uw de kosten weer terug door de uitbreiding van uw doelgroep en views.

Prijzen Muziek Video's Amsterdam

Muziek video’s vanaf 749,-

* Extra: Reel pack v.a. € 99,-

Prijzen zijn excl. reiskosten en BTW.

Neem contact op voor een prijs op maat.