Drone Video's Amstedam

Corporate | Films | Commercials | Events | Documentaires | Nieuws Items 
Drone video’s Amsterdam en omstreken

Algemeen

Uw voorkomen is van essentieel belang. Daarom werken wij met zorg aan de visuele uitstraling van uw bedrijf, product, event of webwinkel.

Hoe kan je tegenwoordig jezelf nog onderscheiden van uw concurrenten. Creative Design is het antwoordt. Wij brengen uw product extra dimensie toe met behulp van Drone Shots. Of het nu gaat om een Film/ Serie, Event, Sport, Commercial, Product video of Documentaire met behulp van onze specialisten leveren wij drone beelden op maat.

Tegenwoordig kan je niet meer zonder de invloedrijke Social Media platvormen. Instagram Reels, Tiktok Reels, Facebook Stories, Youtube Shorts en meer. Met onze Drone Reel video’s willen we uw product laten opvallen in de markt. Hiervoor zetten we onze Creative Designs in om meer aandacht te trekken van uw doelgroep.

Zie hieronder een greep uit ons portfolio.

Drone Video's Amsterdam

FAQ

Drone video’s geeft net even dat extra aandacht wat je bedrijf, film, serie, product, commercial, event of documentaire nodig heeft. Voeg een dimensie toe aan uw video’s en beleeft de wereld van boven.

Wij onderzoeken het gevoel van uw product en vertalen het in een visueel beeld. Warmte, kleur, compositie en stijl zijn hierin belangrijke onderdelen. Op voorhand wordt er in een persoonlijk gesprek gesproken over een concept op maat.

Door Creative Design, onze specialiteit is opvallen binnen uw branche. Creative content zal sneller worden onthouden bij uw doelgroep.

Het antwoord is nee, we hebben te maken met wetten en regelgeving. Daarom is er soms een aanvraag nodig om op specifieke locatie te vliegen. Hou hier rekening mee met de tijd van je aanvraag!

Uiteraard doen wij ook drone fotografie, klik hier voor de mogelijkheden en meer informatie.

Zeker, als ondernemer, bedrijf, musicus of influenceer kan je bijna niet zonder social media. Instagram, TikTok en Facebook zijn zeer invloedrijke platvormen waar uw doelgroep zich in bevind. Elk platvorm hanteert zijn eigen formaten waarbij het van belang is dat uw video er op elk platform en tool goed uitziet. Denk aan Reels en Stories, maar ook aan raster posts.

Prijzen Social Video's Amsterdam

Uur prijs € 149,-

Voor prijzen Drone fotografie klik hier

Heeft u specifieke wensen, neem contact op voor een prijs op maat.

Prijzen zijn excl. reiskosten en BTW