Foto Canvas

Henna’s Art collectie | Fotoshoot | Aangeleverde Foto
Foto Canvas Amsterdam en omstreken

Algemeen

Bent u op zoek naar een accessoire voor in uw huis, kantoor of voor uw bedrijf? Henna’s Art biedt Foto Canvas met een gelimiteerde oplage. Op de fotografie pagina kunt u kijken naar onze catalogus. U kunt ook zelf een foto aanleveren waarbij Henna’s Art uw foto upgrade naar een beter uitziende foto dan het origineel. Let wel, de kwaliteit van de foto bepaalt de kwaliteit van het eindresultaat. Er wordt altijd overlegd alvorens het product wordt gedrukt.

Alle foto’s worden op hoge kwaliteit canvas doeken gedrukt. Er zijn verschillende mogelijkheden qua afmetingen, denk aan vierkant, rechthoekig, rond en zelf hartvormig. Standaard maten zijn 20x20cm, 30x30cm, 50x50cm, 30x60cm, 60x90cm 90x120cm. Een standaard frame is 2 cm dik, er is een mogelijkheid om te upgraden naar een 4 cm frame. Heeft u andere wensen dan kunt u de afmeting aan ons doorgeven en zullen we contact met u opnemen.

Naast foto canvas is het ook mogelijk om op ander materiaal te drukken zoals: Glas, Aluminium, Forex en meer. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen.

Foto Canvas

Afmeting
90×60 cm

Prijs per stuk
€ 199,-

Prijzen zijn excl. BTW en verzendkosten

Levering

Wij streven ernaar om uw bestelling binnen 24 uur na betaling aan onze drukker door te sturen. Wij werken samen met de gevestigde bezorgdiensten zoals DHL, PostNL en FedEX. Voor vragen over levertijden/ bezorging kunt u contact opnemen via ons contact formulier.