Visitekaartjes Amsterdam

Wij bieden gepersonaliseerd op maat gemaakt drukwerk
Visitekaartjes in Amsterdam en omstreken.

Algemeen

Of het nu gaat om visitekaartjes, flyers, posters, vlaggen, magazines, boeken of brochures een mooi ontwerp verdient een mooi drukwerk. 

Henna’s Art levert zowel digitaal als offset. Digitaal drukken is zeer geschikt voor kleine of gepersonaliseerd oplage. Bij een grotere oplage of speciale afwerking (zoals lak) gaat de voorkeur uit naar offset. 

Klik hier voor Foto Canvas.

Neem gerust contact op voor een offerte op maat.

Visitekaartjes Amsterdam

FAQ - Visitekaartjes Amsterdam

Om uw klant een goed beeld te geven van uw product is het van belang dat uw voorkomen er professioneel uitziet. Met drukwerk straalt u professionaliteit uit en kunt u uzelf en uw aanbod mooi weergeven. 

Voor het drukken van drukwerk hebben we specifieke afmetingen nodig afhankelijk van het soort drukwerk. Dit om de kwaliteit te waarborgen. Als u geen specieke afmetingen heeft van uw ontwerp kunnen wij u hierbij helpen. Wij hebben DTP-ers in ons team die uw ontwerpen kunnen omzetten naar een druk-baar bestand. 

Voor drukwerk hebben we bestanden nodig op basis van CMYK kleuren. Dit om te waarborgen dat de waren kleuren worden herkend door onze printers.

Afhankelijk van de hoeveelheden kunnen wij op korte termijn leveren. Wij streven ernaar uw order dezelfde dag bij onze drukkerij aan te leveren. Ook kunnen we spoedservices leveren tegen een meerprijs. 

Ja zeker, er zijn mogelijkheden tot pakketten. Een combinatie van Visitekaartjes, Flyers, Folder en brochures behoort tot de opties. Contact ons met uw wens voor een prijs op maat.

Wanneer uw product gedrukt is en klaar voor verzending ontvangt u een track and trace code van ons.

Prijzen Drukwerk

Zie hier voor de ‘Catalogus’.

Klik voor het ‘Aanbod van Foto Canvas’.

Zie ook ‘Ontwerp prijzen’.

Voor een prijs op maat neem vrijblijvend contact met ons op.
Prijzen zijn excl. BTW en verzendkosten.