Social Video's Amsterdam

YouTube Shorts |Instagram Reels | TikTok Reels | Facebook Stories
Social video’s Amsterdam en omstreken

Algemeen

Uw voorkomen is van essentieel belang. Daarom werken wij met zorg aan de visuele uitstraling van uw bedrijf, product, event, website of webwinkel.

Tegenwoordig kan je niet meer zonder de invloedrijke Social Media platvormen. Instagram Reels, Tiktok Reels, Facebook Stories, Youtube Shorts en meer. Met onze Reel video’s willen we uw product laten opvallen in de markt. Hiervoor zetten we onze Creative Designs in om meer aandacht te trekken van uw doelgroep.

  • Corporate
  • Producten
  • Artiesten
  • Modellen
  • Influencers
  • Podcasts
  • Events

Zie hieronder een greep uit ons portfolio.

Social Video's Amsterdam

FAQ

Het grootste gedeelte van uw doelgroep bevind zich dagelijks op 1 van de grotere Social platvormen. Om deze doelgroep makkelijker te bereiken is het actief zijn op deze platvormen van essentieel belang.

Wij onderzoeken het gevoel van uw product en vertalen het in een visueel beeld. Warmte, kleur, compositie en stijl zijn hierin belangrijke onderdelen. Op voorhand wordt er in een persoonlijk gesprek gesproken over een concept op maat.

Door Creative Design, onze specialiteit is opvallen binnen uw branche. Creative content zal sneller worden onthouden bij uw doelgroep.

Zeker, als ondernemer, bedrijf, musicus of influenceer kan je bijna niet zonder social media. Instagram, TikTok en Facebook zijn zeer invloedrijke platvormen waar uw doelgroep zich in bevind. Elk platvorm hanteert zijn eigen formaten waarbij het van belang is dat uw video er op elk platform en tool goed uitziet. Denk aan Reels en Stories, maar ook aan raster posts.

De video’s zorgt voor meer aandacht, als iets er mooi uit ziet zal het eerder worden bekeken. Daarom adviseren wij altijd om uw video’s van z’n beste kant te laten zien! Uiteindelijk verdient uw de kosten weer terug door de uitbreiding van uw bereik.

Absolute, onze kracht ligt bij totaal aanbod en daar hoort ook videografie bij. Kijk voor meer informatie omtrent video mogelijkheden hier.

Er zijn ook mogelijkheden voor een combinatie van Social foto’s en video in 1 shoot. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijzen Social Video's Amsterdam

Afhankelijk van het soort video zijn hier richtprijzen in pakketvorm

Social media pakket 1
4 keer per jaar een videoshoot
€ 599,- per kwartaal
of
€ 2199,- per jaar

Social media pakket 2
12 keer per jaar een videoshoot
€ 549,- per maand
of
€ 5999,- per jaar 

Voor prijzen Social fotografie klik hier

Neem contact op voor een prijs op maat.

Prijzen zijn excl. reiskosten en BTW