Januari - Sale

Bedrijfsvideo’s Corporate
Januari sale

Algemeen

Wij richt zich ons op verschillende soorten corporate video’s.
Of u nu op zoek bent naar een promotievideo voor uw bedrijf, een nieuw product of tv reclame, Henna’s art kunt u hierin voorzien.

Ook Reels voor social platvormen worden steeds belangrijker in marketingstrategieën, bedrijven weten inmiddels de kracht van platvormen als Instagram, TikTok en Facebook. 

Henna’s Art heeft een team van professionals die al jaren actief zijn binnen de branche. Voor onze Creative Designs maken gebruik van hoge kwaliteit apparatuur: HD / 4k camera’s, drones en diverse vormen van belichting. Naast video zijn er mogelijkheden voor voice-overs! In onze audio studio kunnen wij opnames, edits, mix en master werkzaamheden uitvoeren.

Neem vrijblijvend contact op voor een product dat past bij uw wens.

Zie hieronder een greep uit ons portfolio.

Bedrijfsvideo's Januari Sale

Prijzen Januari Sale

Bedrijfsvideo´s normaal v.a. € 749,- NU € 599,-

Reels/ shorts/ stories add-on v.a. € 99,-

Prijzen zijn excl. reiskosten en BTW

FAQ

Met een bedrijfsvideo kunt u uw klanten/ potentiele klanten laten zien wat u in huis heeft.

Wij onderzoeken het gevoel van uw onderneming en vertalen het in een visueel beeld. Warmte, kleur, compositie en (huist)stijl zijn hierin belangrijke onderdelen. Op voorhand wordt er in een persoonlijk gesprek gesproken over een concept op maat.

Door Creative Design, onze specialiteit is opvallen binnen uw branche. Creative content zal sneller worden onthouden bij uw doelgroep.

Zeker, als musicus kan je bijna niet zonder social media. Instagram, TikTok en Facebook zijn zeer invloedrijke platvormen waar uw doelgroep zich in bevind. Elk platvorm hanteert zijn eigen formaten waarbij het van belang is dat uw video er op elk platform en tool goed uitziet. Denk aan Reels en Stories, maar ook aan raster posts.

De bedrijfsvideo zorgt voor meer aandacht, en kan worden ingezet voor marketing doeleinde. Met een juiste marketingstrategie kunt u nieuwe klanten werven.  Uiteindelijk verdient uw de kosten weer terug door het binnen halen van nieuwe klanten.

Maandelijkse Sale

Elke maand hebben wij aanbiedingen om de markt te voorzien van voordelen.
Hou de website in de gaten en zorg dat je niet naast de beperkte SALE grijpt!